Huwelijk

Huwelijk

Omdat iedere bruid op haar trouwdag op haar mooist wil stralen moet alles perfect zijn.

Uiteraard heb je niet alles helemaal in de hand, denk aan het weer, maar gelukkig is bijna alles vooruit te plannen. De locatie en de aankleding daarvan, de genodigden, de catering, de jurk, haar en make-up en last but not least, het bruidsboeket.

Traditioneel gezien ligt de verzorging daarvan nog steeds bij de bruidegom. Die moet in de vroege ochtend het boeket gaan ophalen bij de bloemist en als alles meezit is het klaar en geworden wat hij ervan verwachtte. Omdat de bruid van tegenwoordig een stuk assertiever is dan vroeger en haar eigen wensen graag in vervulling ziet gaan is ook haar inspraak vaak leidend. Er moet geen stress ontstaan op de dag zelf en liefst zo min mogelijk onzekerheid over elke stap in de dag.

Nu zijden bloemen er werkelijk natuurlijk uitzien is er een nieuwe optie ontstaan. Een customised bruidsboeket van Jim Jon is niet alleen de hele dag op z’n allermooist maar een Jim Jon bruidsboeket biedt bovendien een blijvende herinnering aan deze prachtige dag! Het boeket kan geheel naar wens en in overleg ruim tevoren worden gemaakt door onze meesterbinders zodat daarover geen stress zal bestaan op de dag zelf.

Bijkomend voordeel voor de huwelijken op locaties buiten Nederland, meestal in zonniger oorden, waaraan vaak een lange reis vooraf gaat, is dat de bloemen vanuit Nederland gemakkelijk in de bagage kunnen worden meegenomen, zonder risico op verwelken door de reis of door het warme klimaat op de bestemming. Je hoeft in dit geval ook niet afhankelijk te zijn van de smaak en kwaliteit van een bloemist op locatie. Neem alles in eigen hand en vraag hieronder een offerte aan voor uw boeket en mogelijke corsages, boutonnieres en/of hand boeketjes voor bruidskinderen/bruidsmeisjes.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen