Over ons

Sandra-Valerie-Waterman-JimJon

Opgericht in Hong Kong door Nisje van Lawick - Krayenhoff, ruim 40 jaar geleden, heeft JIM JON wereldwijd naam gemaakt, vanwege haar prachtige en natuurgetrouwe collectie zijden bloemen. Begin 2013 heeft de oprichtster het bedrijf overgedragen aan haar schoondochter Sandra Waterman die zich vanwege haar liefde voor bloemen en planten en haar, van huis uit meegekregen botanische kennis, bij Jim Jon helemaal op haar plek weet. Sandra heeft altijd veel gereisd vanwege haar werk en jaren op het prachtige eiland Mallorca gewoond, waar zij als makelaar ook huizen en kantoren stileerde voor verhuur en verkoop.

Zoals in de bloemenbusiness gebruikelijk, wordt ook bij Jim Jon de energie, ervaring en inspiratie vanuit de gehele familie ingezet om weer een nieuwe fase van dit mooie bloemenbedrijf in te gaan. Begin 2018 hebben Sandra Waterman & Valérie Waterman - Nollen de krachten gebundeld om samen Jim Jon voort te zetten. Valérie, heeft jaren met zeer veel plezier in de mode gewerkt waarvan het grootste deel als ondernemer. De afgelopen 5 jaar woonde zij met haar gezin in Maleisië, waar zij geïnspireerd werd door de kleurrijke omgeving en de prachtige bloemenweelde die zij daar in de jungle aantrof. Het was dan ook een logische stap om bij haar terugkeer de krachten te bundelen.

Onze ambitie blijft het aanbieden van de meest natuurgetrouwe collectie zijden bloemen. Een uitdaging die we elke keer met veel enthousiasme aangaan om u elk seizoen weer te kunnen verrassen met een inspirerende collectie! Wij streven ernaar om een zo divers mogelijke collectie aan te bieden en proberen dan ook aan uw vraag naar specifieke bloemen of takken te voldoen. Met de Jim Jon collectie kunt u eindeloos combineren en de meest prachtige creaties maken!

We bijven groeien, we bijven leren en we blijven vooral genieten van ons werk!


Sandra Waterman & Valérie Waterman - Nollen