Wholesale

Huwelijk

Als bloemist, interieurwinkel, stylist, etaleur of overige wederverkoper kunt u bij Jim Jon online de zeer natuurgetrouwe bloemen en takken bestellen die u van ons gewend bent. Bestellingen dienen gedaan te worden per binnendoos van respectievelijk 6, 12, 18 of 24 stuks. Indien van een bepaald artikel niet meer de door u gewenste voorraad voor handen is, zullen wij dit artikel in eerste instantie voor u proberen na te bestellen. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, zullen we u assisteren in het vinden van een mogelijk alternatief artikel.

Aangezien wij geen minimum afname per bestelling hanteren bent u flexibel om ook eventuele kleinere bestellingen online te plaatsen.

Transport 

Voor het transport binnen de EU kunt u rekenen op de diensten van onze koeriers. Zij doen hun uiterste best de artikelen zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wij adviseren u wel om uw bestellingen tijdig te plaatsen om mogelijke vertragingen te voorkomen. Transportkosten worden berekend per overkarton. buiten de EU leveren wij ex-works. 

Samples 

Indien gewenst kunt u ook samples bij ons bestellen. Deze worden altijd berekend en houdt u ook hierbij rekening met de bijkomende verzendkosten.